Reparaties, onderhoud en serviceabonnement

Reparaties
Heeft u een reparatieverzoek? U kunt deze HIER melden of door telefonisch contact met ons op te nemen. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur via het telefoonnummer 0181 – 668 228. U kunt dan in overleg met de opzichter een afspraak maken. Voor spoedeisende reparaties kunt u buiten kantoortijden bellen met 0181 – 668 222.

Zelf regelen
Heeft u een klacht met betrekking tot warm water, een glasbreuk of een rioolverstopping. Dan kunt u direct bellen met onderstaande telefoonnummers:

  • Verwarmings-/warmwaterapparatuur
    Bij storing aan de centrale verwar­ming of warmwatervoorziening kunt u het telefoonnummer bellen van Technisch Buro TOM: 010 – 4620411. Indien u zelf een thermostaat/Toon-thermostaat heeft aangebracht, controleert u dan eerst of de storing niet wordt veroorzaakt door deze wijziging. Als de storing wordt veroorzaakt door de zelf aangebrachte thermostaat, dan brengen wij de voorrijkosten bij u in rekening.
    Voor de bewoners van B. van Geestlaan en de Christinastraat in Zuidland geldt:
    Bij storing aan de centrale verwarming of warmwatervoorziening kunt u het gratis telefoonnummer bellen van Energiewacht: 088 – 5553000.
  • Glasbreuk: Meertens Glas via 0181 – 616 273 (ook ’s avonds en in het weekend).
  • Rioolontstopping: Weijers Service B.V. via 010 – 4162948 of na kantooruren 06 – 51719629.

Wie doet wat?
De Zes Kernen is verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de woning. We doen groot onderhoud aan de woning en voeren reparaties uit. Denkt u hierbij aan CV-ketels, buitenschilderwerk, daken, liften, balkons en riolering. U heeft de wettelijke plicht om de binnenkant van de woning in goede staat te houden. Het gaat dan om onderhoud aan hang- en sluitwerk, ontstoppen van afvoeren, ontluchten en bijvullen van de CV-installatie, vervangen van kranen en dergelijke.

Serviceabonnement
Wilt u niet naar het onderhoud van het klein dagelijks onderhoud om hoeven kijken? Dan kunt u een serviceabonnement afsluiten. Voor een klein bedrag per maand kunt u een aantal reparaties, die anders voor uw rekening zouden komen, door ons laten uitvoeren. Zonder extra kosten voor arbeidsloon, materiaal of voorrijkosten.

Meer informatie en een aanmeldformulier voor het serviceabonnement vindt u in de folder Onderhoud, reparaties en serviceabonnement.
U vindt in de folder ook een handig overzicht met ieders verplichtingen.