Project Koninginnehof

Koninginnehof, dat is de naam van de nieuwbouwlocatie aan de Julianastraat/Emmastraat/Wilhelminastraat in Zuidland. Ons doel is om een mooie wijk te bouwen waar meerdere doelgroepen prettig kunnen wonen. We richten ons op drie doelgroepen:

  • senioren
  • startende gezinnen en
  • één- en tweepersoons huishoudens

Definitief ontwerp

Na het bepalen van de invulling van de locatie zijn we verheugd dat het definitieve ontwerp voor de nieuwbouwlocatie klaar is! Weten hoe de nieuwbouwlocatie eruit komt te zien? Klik hier

Volgende stap

We zijn nu de volgende fase ingegaan: de voorbereiding op de aanvraag van de omgevingsvergunning en de RO-procedure. De planning van de gemeente hebben we helaas nog niet ontvangen. Zodra deze binnen is worden de abonnees van de nieuwsbrief als eerste op de hoogte gesteld. Daarna volgt de informatie ook hier.

Woningimpressies

Koninginnehof bestaat straks uit 49 woningen, waarvan 17 koopwoningen en 32 huurwoningen. De impressies laten per blok zien hoe de woningen naast elkaar een mooi straatbeeld vormen. Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder op één van de impressies voor een groter beeld.

Lees hier onze nieuwsbrieven