Project Koninginnehof

Koninginnehof, dat is de naam van de nieuwbouwlocatie aan de Julianastraat/Emmastraat/Wilhelminastraat in Zuidland. Ons doel is om een mooie wijk te bouwen waar meerdere doelgroepen prettig kunnen wonen. We richten ons bij de bouw van de woningen op senioren, startende gezinnen en één- en tweepersoons huishoudens.

Weten hoe de nieuwbouwlocatie eruit komt te zien? Klik hier

Woningimpressies

Koninginnehof bestaat straks uit 49 woningen, waarvan 17 koopwoningen en 32 huurwoningen. De impressies laten per blok zien hoe de woningen naast elkaar een mooi straatbeeld vormen. Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder op één van de impressies voor een groter beeld.

Huurwoningen

De 32 huurwoningen bestaan uit 6 seniorenwoningen en 26 Beneden/Bovenwoningen (BEBO’s). Na de zomervakantie verwachten we de tekeningen van de huurwoningen te kunnen uploaden. De 32 woningen worden, vlak voor de oplevering, door onze Woonstichting, via de reguliere weg (Woonnet Rijnmond) aangeboden. Zoals u van ons gewend bent, houden wij u door middel van de nieuwsbrief Koninginnehof op de hoogte van de voortgang van het project. Ook kunt u op deze site alles terug vinden over wat er tot nu toe bekend is.

Koopwoningen

De geplande koopwoningen bestaan uit 10 seniorenwoningen en 7 eengezinswoningen. De verkoop start naar verwachting in het 4e kwartaal van 2019. De verkoop en ontwikkeling van de koopwoningen verloopt via Toussaint & Van Wijk en Herkon B.V. Meer informatie over de verkoop van de woningen vindt u op www.koninginnehofzuidland.nl.

Voortgang

We zijn nu de volgende fase ingegaan: de voorbereiding op de aanvraag van de omgevingsvergunning en de RO-procedure. De planning van de gemeente hebben we helaas nog niet ontvangen. Zodra deze binnen is worden de abonnees van de nieuwsbrief als eerste op de hoogte gesteld. Daarna volgt de informatie ook hier.

Lees hier onze nieuwsbrieven