Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  21/05/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof juli 2019

In deze nieuwsbrief informeren we u nader over de huidige stand van zaken van het project Koninginnehof in Zuidland.

Stand van Zaken

We hebben niet veel nieuws, maar we hebben wel goed nieuws. Daarom toch een kort informatiebulletin om u te laten weten dat de Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Nissewaard vorige week dinsdag hebben ingestemd met het ter visie leggen van het voorontwerp bestemmingsplan. Van 12 juli tot en met 22 augustus 2019 is het mogelijk om zienswijze in te dienen. Voor ons een spannende tijd, omdat er altijd bezwaren kunnen worden ingediend. Wat dan tot vervelende vertragingen kan leiden. Op de website http://ruimtelijkeplannen.nissewaard.nl/ is alle planinformatie in te zien.

Samen met de bouwer van het project werken we gestaag verder aan de voorbereidingen voor de start van het nieuwbouwproject in 2020.

Meer informatie

Op https://www.koninginnehofzuidland.nl vindt u meer informatie over de 17 koopwoningen die worden gerealiseerd aan de Julianastraat/Emmastraat/Wilhelminastraat in Zuidland. Meer informatie over de ontwikkeling van de huurwoningen wordt via onze website www.dezeskernen.nl aangeboden zodra deze informatie beschikbaar is.

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe!

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven